Cadeaubon

Een unieke groepsactiviteit, sinterklaascadeau of kerstpakket voor je familie, vrienden of collega’s!

Hoelang is het geleden dat jullie met je gezin (niet-wonend onder 1 dak), vriendengroep of collega’s iets leuks hebben kunnen doen? Het Coronavirus raakt ons allemaal. Wij bieden deze winter de oplossing! Speel met elkaar ons online escape toernooi ‘ES Quest 2020’ of geef korting voor toegang tot dit toernooi aan je vrienden, familie of collega’s cadeau.

Evadere Societatis? Wat is dat?

De makers van o.a. de online escape game ‘De Verloren Herinnering’, samenwerkingsverband Creators United, komen deze winter met het eerste online escape toernooi in Nederland: de ES Quest 2020. In 3 rondes, die volledig online te spelen zijn, moeten teams zich bewijzen als waardige aspirant-leden van het geheime genootschap ‘Evadere Societatis’. Het toernooi is door dit genootschap opgezet om nieuwe leden te kunnen selecteren op basis van hun skills. De 5 teams die in totaal de meeste punten scoren in de 3 spelrondes stromen door naar de finale, waarin zij op zoek gaan naar het geheime hoofdkwartier van het genootschap, ergens in Nederland. Het team dat deze meesterproef het best volbrengt treedt toe tot het genootschap en krijgt een volledig verzorgd puzzelweekend op een privé eiland in Nederland. De andere finalisten winnen een escape room naar keuze in Nederland, inclusief diner en overnachting. Maar dat is nog niet alles! De overige 50 beste teams winnen een samengesteld puzzelpakket. Er valt dus een hoop te winnen.

Waar draait de ES Quest 2020 om?

Samenwerken, goed lezen, nadenken en puzzelen is essentieel om de snelste tijd neer te zetten in elke ronde. Afhankelijk van hoe goed het team dit doet, ben je met elke ronde tussen de 1 en 3 uur zoet. Heb je een hint nodig? Dat is mogelijk, maar gaat natuurlijk wel van je score af…

Het toernooi is te spelen in teams van 2 tot 6 personen, waarbij het ook mogelijk is om allemaal vanuit huis te spelen. De eerste 2 rondes komen vanaf 1 december online, de 3e vanaf half januari. Wanneer je de rondes precies speelt is dus aan de spelers zelf. De finale vindt plaats in februari of maart 2021, in overleg met de finalisten. Meer informatie vinden jullie hier op de site van het genootschap.