Prijzenpot

De hoofdprijs

Weet jouw team zich te bewijzen als beste puzzelaars in al onze testen? Dan mogen jullie je de trotse nieuwe leden van Evadere Societatis noemen!
Als beloning voor jullie inzet en als warm welkom tot ons genootschap mag jij met jouw team, op een datum naar keuze, een weekend naar ons Evadere Societatis privé-eiland. Daar ontvangen wij jullie met hartelijkheid, voedsel, drankjes en natuurlijk voldoende puzzels en spellen om de tijd mee door te komen! Dit gehele weekend heeft een waarde van € 2.500,-

De andere finalisten

Heeft jouw team onze meesterproef weten te bereiken? Ook als je die proef niet weet te winnen, vinden we dat een beloning waard. Jullie teams mogen bij een mogelijk volgende editie weer een poging wagen op onze kosten, en we bieden jullie – om goed te kunnen oefenen – een volledig verzorgde escape aan in Nederland. Het staat jullie helemaal vrij een eigen escape room te kiezen; wij betalen tot een maximum bedrag het spel, een diner en bijvoorbeeld een drankje zodat jullie er met elkaar een mooie dag van kunnen maken! Nadere details over deze prijs volgen nog.

Meer prijzen

Ook voor de beste teams van het gehele toernooi bieden wij passende prijzen aan. Hierover later meer…

Kans maken op deze prijzen?