Zakelijk

Een unieke teambuilding activiteit, sinterklaascadeau of kerstpakket voor je werknemers!

Hoelang is het geleden dat jullie een uitje, teambuilding of borrel hebben kunnen houden door het Coronavirus?
Wij bieden de oplossing om deze winter iets leuks met je collega’s te kunnen doen!
Speel met elkaar ons online escape toernooi ‘ES Quest 2020’ of geef korting voor toegang tot dit toernooi, aan je collega’s cadeau.

Evadere Societatis? Wat is dat?

De makers van o.a. de online escape game ‘De Verloren Herinnering’, samenwerkingsverband Creators United, komen deze winter met het eerste online escape toernooi in Nederland: de ES Quest 2020. In 3 rondes, die volledig online te spelen zijn, moeten teams zich bewijzen als waardige aspirant-leden van het geheime genootschap ‘Evadere Societatis’. Het toernooi is door dit genootschap opgezet om nieuwe leden te kunnen selecteren op basis van hun skills. De 5 teams die in totaal de meeste punten scoren in de 3 spelrondes stromen door naar de finale, waarin zij op zoek gaan naar het geheime hoofdkwartier van het genootschap, ergens in Nederland. Het team dat deze meesterproef het best volbrengt treedt toe tot het genootschap en krijgt een volledig verzorgd puzzelweekend op een privé eiland in Nederland. De andere finalisten winnen een escape room naar keuze in Nederland, inclusief diner en overnachting. Maar dat is nog niet alles! De overige 50 beste teams winnen een samengesteld puzzelpakket. Er valt dus een hoop te winnen.

Waar draait de ES Quest 2020 om?

Samenwerken, goed lezen, nadenken en puzzelen is essentieel om de snelste tijd neer te zetten in elke ronde. Afhankelijk van hoe goed het team dit doet, ben je met elke ronde tussen de 1 en 3 uur zoet. Heb je een hint nodig? Dat is mogelijk, maar gaat natuurlijk wel van je score af…

Het toernooi is te spelen in teams van 2 tot 6 personen, waarbij het ook mogelijk is om allemaal vanuit huis te spelen. De eerste ronde komt vanaf 16 november online, de 2e vanaf half december. Deze eerste 2 rondes dienen voltooid te zijn voor de 3e ronde van start gaat vanaf half januari. Dit kan op een moment naar keuze van de spelers zelf. De finale vindt plaats in februari, in overleg met de finalisten. Meer informatie vinden jullie hier op de site van het genootschap.

Welke verschillende pakketten bieden wij aan?

We hebben vier boxen samengesteld die naar wens in te vullen zijn.

Discount box – vanaf € 10,- per persoon

Geef je medewerker een kortingscode voor een bedrag naar keuze waarmee hij/zij zich aan kan melden bij de escape Quest van dit jaar!

Personal box – kosten afhankelijk van aantal afgenomen pakketten

Geef je medewerker een kortingscode waarmee hij/zij gratis deel kan nemen aan het toernooi (t.w.v. € 36,- tot € 110,- afhankelijk van met hoeveel mensen de medewerker zich aanmeldt). NB: hij/zij moet wel voor de andere teamleden betalen.

Teambuilding box – kosten afhankelijk van aantal afgenomen pakketten

Koop voor al je medewerkers toegangstickets voor het toernooi en stel zelf teams samen waarin ze de strijd aangaan (dit kan vanuit hun eigen huizen!). Ideaal voor teambuilding, maar ook voor een leuke competitie tussen collega’s/afdelingen. Bij een minimale afname van 50 Teambuilding Boxes bouwen wij voor jullie een gratis online scoreboard op maat waarin jullie teams kunnen kijken hoe zij scoren in het toernooi ten opzichte van hun collega’s.

Home Sweet Home box – kosten afhankelijk van aantal afgenomen pakketten

Geef je medewerkers gratis deelname aan het toernooi voor een volledig team naar keuze (6 toegangstickets). Zo kunnen zij met hun eigen familie of vrienden deelnemen aan onze spellen!

Wat kost dat?

Ben je geïnteresseerd in 1 van onze kerstpakketten? Neem dan contact met ons op via [email protected] zodat we een pakket kunnen maken op basis van jullie wensen!

Wij denken graag met jullie mee. En hoe meer je afneemt, hoe lager de prijs per pakket zal zijn. We kunnen het ook hebben over extra’s zoals cadeauverpakkingen en een eigen online scoreboard. Zo zorg je dit jaar voor een onvergetelijk kerstpakket!